HomeDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duurzame energie

De markt van de duurzame technieken ontwikkelt zich razendsnel. Investeren in duurzaamheid is investeren in de toekomst.

Installatieburo IBS Oele Schoo profileert zich door altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame installaties. U kunt daarbij denken aan zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen of gewoon een energiezuinige led-lamp. Geïnspireerd door vernieuwingen en noviteiten krijgt u bij ons altijd een no-nonsense advies op maat. Uw wensen en eisen zijn altijd het uitgangspunt!

Fossiele brandstoffen raken op en de vraag naar alternatieve oplossingen op het gebied van energie neemt snel toe. Tegelijkertijd volgen de ontwikkelingen elkaar in snel tempo op en zijn er al diverse oplossingen voorhanden. Zo worden intelligente netwerken ontwikkeld, wekken steeds meer gebouwen hun eigen duurzame energie op via zon- en windenergie.

Het zal u verrassen op hoeveel manieren u bijvoorbeeld uw energielasten kunt verlagen waardoor u niet alleen het milieu spaart maar ook uw portemonnee.

1240372 697995680214816 1218394234 n

 

Nieuw in de showroom

Uitgelicht project

Villapark De Koog

Villapark klein

   

Adres

Installatieburo IBS Oele Schoo BV 
Abbewaal 13
1791 WX Den Burg
Tel.: (0222) 31 31 44
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

   

 

logo installQ grijsncp logoTN Logo Leden RGB Paars Beeldscherm grijs